Ново поколение Видео бебефон

Бебефон Моторола БлинкПредставяме Ви новия и най-съвременен видео бебефон на Motorola Blink 1 снадбен с безжична връзка Wi-Fi.

Този изключителен модел на Моторола Blink 1 притежава безжична камера, която лесно може да се свърже посредством вашата домашна безжична мрежа с вашия смартфон или телевизор. След като еднократно съедините двете устройства вие ще можете от всяко място с интернет да наблюдавате от вашия смартфон какво се случва у дома. Безжичната мрежа е необходима за самия бебефон, за да има той добра връзка с интернет и веднъж свързан към нея, не са необходими никакви други настройки.

Този бебефон е напълно съвместим с всички устройства на Ейпъл (айфони, айпади, айподи и други), с всички смартфони и таблети използващи Андроид, както и с всеки компютър, телевизор или лаптоп притежаващ безжична връзка.

Видеото се предава компресирано, като в същото време качеството е на ниво. Най-добрата характеристика на този бебефон, е че може да управлявате камерата да я завъртате, да увеличавате и да приближавате образа, да правите снимки и много други функции.

Комуникацията между двете сдвоени устройства е двупосочна, а благодарение на инфрачервените диоди в периферията, през нощта картината е ясна и се вижда всичко без да е необходима допълнителна светлина. Ако искате да си направите снимка, можете с един клик да го направите и да запишете снимката на своя телефон, а ако искате клипче също е възможно.

Друг интересен плюс на бебефона е функцията термометър.

За притежателите на смартфони инсталацията става посредством с изтегляне на напълно безплатно приложение от Ап Стор, Андроид Маркет или от сайта на Микрософт. За допълнителна информация посетете сайта на онлайн магазин за детски стоки Detskisviat.com. Можете лесно да зададете своя въпрос, както и да поръчате видео бебефон Моторола Blink 1 на цена от само 299,00 лева с ДДС и с две години пълна гаранция! Видео представяне на продукта пък можете да прегледате в сайта на youtube.com изпизвайки „Motorola Blink 1“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: