Какво трябва да знаем преди избора ни на добър бебефон

практичен бебефон

практичен бебефон

Избора на добър бебефон в повечето случай е свързан с голямо търсене и сравняване от към цена – качество и разбира се предлагани екстри. Добрия бебефон задължително трябва да има освен аудио и видео връзка с вашия мъник за още по-голям контрол и наблюдение. На пазара има изключително много продукти от тази гама, но нека се спрем на сайта , който предлага едни от най-добрите и в същото време достъпни модели бебефони.

При избора на бебефон е добре да изберете такъв с достатъчно голям размер, особено при видео моделите. Най-добра картина на бебето ще добиете при размери на бебефона до четири инча, което се равнява на приблизително 10 сантиметра или с други думи казано – размера на практичен таблет. При такъв размер на екрана няма да има никаква нужда да се зверите, а само с един поглед дори периферен, ще видите и оцените всички детайли около малкия бебок. Ако дисплеят на екрана е цветен това още повече ще подобри детайлите. Големината от 10 см не трябва да ви плащи, защото така по-лесно ще го местите и поставяте на удобно за вас място.

Следващото нещо, което задължително трябва да погледнете преди да закупите своя бебефон е обхвата на устройството. Той не трябва да е прекалено малък, а пък прекалено големите обхвати според мен са неизпозлваеми, защото все пак няма да наблюдавате и слушате детето си от работа. Един приличен обхват от 200 – 250 метра е напълно достатъчен. Някой модели бебефони са снабдени с антена, което е предпочитано при избор.

При добрите модели има и една екстра, която се нарича светлинна индикация. Тази индикация помага, когато сте заети с някаква работа и е шумно при вас. Модерните бебефони предават дишането на детето с мигане на лампичка.

Най-голямата екстра пък е опцията да закачите вашия бебефон към телевизора. Повечето телевизори вече са с много функции като режима две картини едновременно – и така гледайки новините или любимия сериал, в долната част на екрана ще наблюдавате какво прави бебето.

Ако се колебаете откъде и какъв модел бебефон да закупите, можете да разгледате всички модели в сайта на http://nuvita-bg.com. Извършват доставката изключително бързо, безплатно, а продуктите са всички с гаранция, а и можете винаги да се обърнете с въпрос към някой от експертите продавачи! Следете този блог за още актуална бебефон информация!

Реклами

2 коментара

  1. Posted by Мария on ноември 24, 2012 at 9:06 am

    Много полезна и изчерпателна статия. Сега вече знам какво да гледам при избора

    Отговор

  2. Posted by Христина Василева on май 22, 2013 at 9:40 am

    Според мен най-лесно се избира като се пробва. Ние взехме под наем за да видим дали ще ни свърши работа и така избрахме нашия.

    Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: