Бебефон Motorola MBP33

бебефон моторолаКомпанията Моторола освен познатите мобилни телефони започна да произвежда едни от най-добрите на пазара бебефони. Бебефон Моторола се отличават с голямо качество, отличен дизайн и аудио/видео комуникация.

Имахме честта да разгледаме и изпробваме един от топ моделите на Моторола, като сега ще споделя с вас мойте първи впечатления от продукта.

Бебефон Motorola MBP33 е един сравнително нов модел, отскоро на пазара. Снабден е както с аудио вързка, така и с двупосочно видео стрийминг. Модела бебефон Моторола се характеризира с един доста голям и удобен при това дисплей на екрана достигащ до 8,7 сантиметра приблизително. Уникалното при модела е и наличието на камера за нощно виждане, което е безспорно голяма екстра както за родителя, така и за бебето. Това е първия модел с камера за нощно виждане и след два, три теста се убедих, че наистина с се справили добре с нея. Картината предавана на тъмно е ясна и се разбира всичко. Това е така благодарение на малките инфрачервени лампички, който спомагат да предадат картина на тъмно без да дразнят или пречат на съня на детето.

Друга екстра на модела е показването на родителския дисплей на температурата при детето. Включена е и екстрата да изберете и зададете една от десетте фабрично запаметени присписвни мелодии. Обхвата на бебефона е много добър и за посочените характеристики, имам предвид видео-връзката той достига до цели 200 метра, като зебележете, ако се отдалечите на по-голямо разстояние, бебефона ще ви сигнализира, че сте вече извън обхват. Устройството е снабдено с презаредими батерии, а сигнала по които получавате аудио и видеото е добре криптиран, така че няма как някой да се включи с подобен бебефон и да вижда вашата картина.

Всичко това може да закупите на доста прилична цена от сайта на Нувита, където освен този модел бебефони, ще откриете и още много подобни стоки за бебето. Продукта се предлага с двугодишна гаранция, а при необходимост можете да изберете и цвят.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: